Royal Leerdam glazen

Royal Leerdam glazen zijn een van de meer bekende glazen en bij HorecaRama vindt u dan ook een heel uitgebreid en gevarieerd aanbod van dit merk. Royal Leerdam glazen zijn erg mooi om te zien en omdat er zo’n uitgebreide keuze is, kunt u uw bar en restaurant helemaal naar wens inrichten en een mooie uniforme uitstraling bereiken. Kijk naar de mooie Royal Leerdam wijnglazen, de grote keus uit tumblers en champagne glazen en op speciale wijze vormgegeven Royal Leerdam glazen. Naast Royal Leerdam glazen heeft u bij HorecaRama de keuze uit tal van andere merken voor uw glaswerk.

Royal Leerdam glazen bij HorecaRama

Het assortiment Royal Leerdam glazen bestaat uit prachtige wijnglazen in verschillende uitvoeringen en mooi vormgegeven borrelglaasjes en glaswerk voor likeur. De tumblers van Royal Leerdam zijn verkrijgbaar in onder andere een gladde uitvoering en met een aantrekkelijk motiefje. Er zijn verschillende series in het assortiment Royal Leerdam glazen die u in staat stellen uw tafels perfect aan te kleden en uw kostbare dranken in aantrekkelijk glaswerk aan uw gasten te presenteren.

Specials Royal Leerdam glazen

In het assortiment van Royal Leerdam bevinden zich ook bijzondere glazen, de zogenaamde “specials”.

Bij HorecaRama kunt u verschillende van deze Royal Leerdam glazen aanschaffen. Voorbeelden van deze Royal Leerdam glazen: Grappa, Cognax XXL (voor 80 cl!), mooie cocktail glazen en likeur/aquavit glaasjes. Kijk eens in de webshop naar alle mooie Royal Leerdam glazen waaronder specials om uw keuze te maken.

Royal Leerdam en andere merken

Bent u op zoek naar mooi glaswerk voor de inrichting van uw restaurant, dan bent u bij HorecaRama aan het goede adres. Een grote keuze uit bekende merken zoals Royal Leerdam glazen, glaswerk van Bormioli, Vidivi en Durobor. U vindt bij ons ook glazen van kunststof en accessoires voor glaswerk. Poleer uw Royal Leerdam glazen met een poleer machine van HorecaRama.

Lees meer