Vidivi glazen

Vidivi glazen hebben een speciale, speelse uitstraling. Het assortiment Vidivi glazen is enigszins beperkt maar door hun leuke uitstraling zijn Vidivi glazen zeker een aanvulling op uw glaswerk. Vidivi glazen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig, helder glas en het glaswerk is voorzien van een functioneel design. Vidivi glazen zijn stapelbaar (nestbaar) en eenvoudig te reinigen. Kijk naar de leuke Vidivi glazen bij HorecaRama en naar de vele andere mogelijkheden voor de aanschaf van professioneel glaswerk van bekende merken.

Meer over Vidivi glazen

Het assortiment Vidivi glazen bestaat voornamelijk uit aantrekkelijk vormgegeven tumblers. Zo is de tumbler “Prisma” voorzien van een effect op de bodem van het glas, net als de tumbler “Mosaico”. Beide glazen zijn bijzonder om te zien en een aanvulling op uw normale glaswerk. De serie Concerto van het merk Vidivi bestaat uit een longdrinkglas, twee tumblers van verschillende grootte en een  borrelglas. Vidivi glazen uit de serie Concerto zijn voorzien van een aantrekkelijk design in ruitvorm over het hele glas. Dit geeft een speciaal effect. Deze glazen zijn goed nestbaar en eenvoudig te reinigen.

Vidivi glazen en andere merken

Bij HorecaRama kunt u uw hotel en restaurant voorzien van de mooiste glazen, van bekende merken zoals Vidivi, Royal Leerdam en Duralex. Vidivi glazen zijn bijzonder vormgegeven en het glaswerk van bijvoorbeeld Royal Leerdam staat vooral bekend om haar fijne uitstraling en grote keus. Verder vindt u bij HorecaRama onder meer Bormioli glazen, Libbey glazen en Carlisle glazen. Ook glazen van kunststof voor een lopend buffet vindt u bij HorecaRama.

Alles voor uw glaswerk

Heeft u mooi glaswerk van Vidivi op het oog of misschien al aangeschaft dan wilt u van uw glazen ook zo lang mogelijk genieten. Kijk bij HorecaRama naar speciale korven voor in de vaatwasmachine voor uw kostbare glaswerk. Vidivi glazen en ander glaswerk gaat langer mee indien u zorgt voor veilige reiniging. Extra mooi wordt uw glaswerk met een poleer machine van HorecaRama. Vidivi glazen kopen? Ga naar horecaspecialist HorecaRama.

Lees meer