Bead rvs 18/0

Als u op zoek bent naar een mooie bestek serie dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Bij HorecaRama vindt u heel veel verschillende bestek series van verschillende merken waaronder bekende merken zoals Olympia. Olympia is bekend in binnen- en buitenland, met name in West-Europa maar ook daarbuiten. Olympia Bead rvs 18/0 is één van de bestek series die alom bekendheid geniet en wel om de klassieke look van dit bestek. De parelachtige stippeltjes rand geeft het geheel een mooie uitstraling en deze bestek serie is een sieraad op elke tafel.

Bead rvs 18/0

De onderdelen uit de bestek serie Olympia Bead rvs 18/0

Deze zeer compleet te noemen bestek serie van Olympia, de Bead rvs 18/0 serie, telt 10 delen en alle delen zijn apart verkrijgbaar in setjes van 12 stuks. U stelt dus geheel naar wens uw eigen bestek samen. U vindt in de bestek serie Olympia Bead een dinerset bestaande uit een tafelmes, vork en lepel. Een aparte soeplepel en steakmes zijn eveneens verkrijgbaar. De Bead rvs 18/0 bestek serie van Olympia beschikt verder over een compleet dessert bestek: dessert vork, lepel en mes en ook een aparte puddinglepel behoort tot deze serie. Tenslotte heeft de Olympia Bead rvs 18/0 ook een aparte theelepel.

Bestek kiezen en bestellen bij HorecaRama

Bij HorecaRama heeft u de keuze uit heel veel verschillende soorten bestek, bestek series, los bestek, bestek voor het bereiden van gerechten, koksmessen en ook allerlei accessoires voor bestek. Er zijn bestek series van het merk Olympia waaronder de Bead rvs 18/0 maar ook andere series van bekende merken zoals Amefa. Wilt u op uw gemak verschillende soorten bestek vergelijken en uitproberen bestel dan van één of meerdere bestek series van Olympia een monstersetje, bestaande uit drie onderdelen van de verschillende bestek series.

Bestek en accessoires

Stel bij HorecaRama zelf uw bestek en andere horeca benodigdheden samen. U kunt kiezen uit bestek series maar bijvoorbeeld ook uit bestek van kunststof zoals melamine en tal van accessoires zoals bestekbakken, bestekkorven of bestekwagens. De Olympia Bead rvs 18/0 bestek serie is één van de mogelijkheden als u zoekt naar een bestek serie met een professionele uitstraling en lange levensduur.