Buckingham rvs 18/0

De Olympia Buckingham rvs 18/0 bestek serie heeft een bijzonder mooie uitstraling. Dit komt omdat het heft van de verschillende onderdelen meerdere malen is gepolijst voor een stralende glans en hierdoor ligt het bestek uit deze serie ook extra goed in de hand. De mooi afgeronde hoeken maken het geheel af. Bij HorecaRama bestelt u eenvoudig de onderdelen die u nodig heeft. Olympia Buckingham rvs 18/0 bestaat uit acht verschillende onderdelen en u kunt ook eerst een driedelige monsterset bestellen zodat u het bestek kunt bekijken en uitproberen.

Buckingham rvs 18/0

Het dinerbestek van Olympia Buckingham

Het dinerbestek van de bestek serie Olympia Buckingham bestaat uit een tafellepel, tafelvork en tafelmes. Door de hoge kwaliteit van afwerking en het meermalen polijsten van het heft ligt dit bestek goed in de hand. Er is een aparte soeplepel eveneens verkrijgbaar in deze bestek serie. U kunt het dinerbestek gebruiken voor zowel voorgerecht als hoofdgerecht.

Het dessertbestek van Olympia Buckingham rvs 18/0

Het 4-delige dessertbestek van de Olympia Buckingham bestek serie bestaat uit een mesje, vorkje en lepel en daarnaast kunt u ook een aparte puddinglepel bestellen. U kunt het dessert bestek ook gebruiken voor een high tea of bij buffetten bijvoorbeeld voor het eten van sorbet ijs of fruitsalades. De Olympia Buckingham bestek serie is een complete en stijlvolle bestekserie. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor tal van andere bestek serie van Olympia en van andere bekende merken.

Accessoires voor uw bestek

U wilt uw kostbare bestek natuurlijk veilig opbergen en daarvoor vindt u bij HorecaRama verschillende mogelijkheden: bestekmanden en bestekkorven of bestekwagens. Ook voor serveergerei, speciaal bestek en andere benodigdheden voor uw tafels vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment. Kijk naar alle mogelijkheden eens in de webshop bij de afdeling bestek en servies. U vindt daar ook het Olympia Buckingham rvs 18/0 bestek.