Cliffton rvs 18/0

Het bestek uit de Olympia Clifton bestek serie is ideaal voor hotels en restaurants die modern zijn ingericht. Het strak vorm gegeven bestek met een subtiele look is fraai afgewerkt. De bestek serie, gemaakt van roestvrijstaal 18/0, bestaat uit 8 delen waaronder een aparte soeplepel en een speciale puddinglepel. U kunt bij HorecaRama deze bestek serie en tal van andere bestek series kopen. Naast bestek series van Olympia vindt u andere bestek series in het assortiment waaronder ook van het bekende merk Amefa. Alle delen zijn los te bestellen in setjes van 12 zodat u geheel naar wens uw eigen bestek kunt samenstellen.

Cliffton rvs 18/0

Het tafelbestek Olympia Clifton rvs 18/0

Het tafelbestek, zowel geschikt voor voorgerecht als hoofdgerecht, bestaat uit een tafellepel, tafelmes en tafelvork. Het tafelmes heeft een lengte van 230mm en hiermee valt het Olympia Clifton bestek onder de wat grotere soorten bestek. De soeplepel maakt het tafelbestek compleet.

Olympia is een bekend merk in binnen- en buitenland en wordt met name in West-Europa veel gebruikt in de horeca. Kijk ook eens naar de andere besteklijnen van Olympia. U kunt van de verschillende bestek series een driedelige monsterset kopen zodat u de verschillende soorten bestek kunt vergelijken en uitproberen.

Het dessertbestek van Olympia Clifton

De bestek serie Olympia Clifton bestaat verder uit een compleet dessertbestek. Naast een dessertvork, dessertlepel en dessertmes is ook een speciale puddinglepel verkrijgbaar. U kunt dit dessertbestek ook gebruiken voor allerlei andere gelegenheden zoals een buffet, het serveren van ijs of bij een high tea. Bij HorecaRama vindt u ook alles wat u verder nodig heeft voor het dekken van uw tafels, de inrichting van uw buffet of professionele keuken.

HorecaRama is uw horeca groothandel

Wilt u een mooi bestek aanschaffen zoals bijvoorbeeld de bestek serie Olympia Clifton rvs 18/0 kijk dan naar het ruime assortiment horecabenodigdheden van HorecaRama. U kunt kiezen uit heel veel verschillende bestek series van bekende merken maar ook voor bestekkorven, koksmessen, speciale kreeftentangen, serveergerei en natuurlijk kunt u bij HorecaRama ook terecht voor al uw servies. Kijk bij de afdeling servies en bestek van HorecaRama.