Cyprium RVS 18/0

Met het unieke Olympia Cyprium bestek krijgen uw tafels een rustieke, elegante uitstraling. Deze koperen besteklijn is voorzien van een PVD-coating die beschermt tegen verkleuring en beschadiging. Daardoor is deze bestekserie uitstekend geschikt voor huiselijke bars, bistro's en restaurants die op een tijdloze manier hun huisgemaakte gerechten wil presenteren. De matte afwerking zorgt voor een moderne uitstraling, terwijl de kleur een vintage-tint geeft.

Cyprium RVS 18/0

De complete Olympia Cyprium serie bij HorecaRama

De Olympia Cyprium bestekserie is een 6-delige set bestaande uit een tafelmes en vork. Daarnaast zijn er ook nog theelepeltjes verkrijgbaar. Om het geheel af te maken zijn er ook dessertvorken, dessertmessen en dessertlepels beschikbaar. De dessertlepels zijn ook prima voor bij het voor- of hoofdgerecht te gebruiken. Al deze onderdelen zijn los verkrijgbaar in setjes van 12 stuks zodat u een voor u perfecte hoeveelheid kunt samenstellen. U kunt behalve de Olympia Cyprium bestek serie nog tal van andere bestekseries rvs 18/0 of 18/10 aanschaffen bij HorecaRama.

Bestekbakken en tafelwaar

Naast de vele verschillende horeca bestekseries, bent u bij HorecaRama ook zeker aan het juiste adres voor andere bestekgerelateerde benodigdheden zoals bestekbakken, bestekhouders voor op tafel en bestekmanden voor in de vaatwasmachine. 
Gaat u voor schoon, droog, vlekvrij en glimmend bestek? Bekijk dan eens onze bestekpoleermachines.
Ons assortiment bevat verschillende modellen bestekpoleermachines, waaronder ook een verrijdbaar model.