Dubarry rvs 18/0

Bij HorecaRama heeft u de volledige vrijheid voor het samenstellen van uw bestek. U vindt een ruime keuze uit bestek series en los bestek, serveergerei en alle andere snijders die u nodig heeft voor de inrichting van uw horeca onderneming. De bestek serie Dubarry van Olympia is gemaakt van roestvrijstaal in een hoog gepolijste uitvoering. Een klassieke besteklijn die past in elk restaurant en hotel. De Olympia Dubarry rvs 18/0 bestek serie bestaat uit 10 onderdelen die elk afzonderlijk zijn te bestellen in setjes van 12 stuks.

Dubarry rvs 18/0

De 10 onderdelen van het Olympia Dubarry bestek

De bestek serie Olympia Dubarry is een zeer compleet bestek en bestaat uit een volledig dinerbestek en dessertbestek. Naast de tafellepel, tafelvork en het tafelmes behoort tot de bestek serie een aparte soeplepel. Het dessertbestek heeft naast het dessertmes, -vork en -lepel een extra puddinglepel. U kunt verder kiezen voor een theelepel en een apart steakmes. Een complete set die in elk interieur past. De bestek serie Olympia Dubarry laat zich door de klassieke vormgeving goed combineren met ander bestek zoals serveergerei.

Olympia bestek series

U kunt bij HorecaRama terecht voor verschillende bestek series van het bekende merk Olympia en ook voor andere bekende merken bestek zoals Amefa. De Olympia Dubarry rvs 18/0 serie is één van de mogelijkheden maar u kunt ook kiezen voor een andere serie. Wilt u de verschillende Olympia bestek series vergelijken? Van elke Olympia bestek serie is een monsterset van drie delen verkrijgbaar zodat u de series kunt vergelijken.

HorecaRama voor al uw horeca benodigdheden

Bestek, bestek series, serveergerei, servies, wat u ook zoekt voor de inrichting van uw tafels en uw professionele keuken, u vindt het bij HorecaRama. Bestekbakken voor uw Olympia Dubarry rvs 18/0 bestek, serveerwagens, speciaal bestek zoals een oestervorkje of bestek gemaakt van melamine.