Jesmond rvs 18/0

De Olympia Jesmond rvs 18/0 bestek serie is voorzien van een bijzonder design, namelijk een design dat van origine het werk is van een bekende Amerikaanse interieurstylist: Parish design. Dit design is wereldwijd een van de meest populaire patronen en wordt veel gebruikt in restaurants. Eigenlijk past het Olympia Jesmond rvs in elke horeca onderneming, zowel in klassieke als meer moderne settings komt dit mooie bestek tot haar recht.

Jesmond rvs 18/0

De 10-delige Olympia Jesmond bestek set

Bij de afdeling bestek en servies van HorecaRama vindt u tal van mogelijkheden voor de aanschaf van bestek waaronder een groot aantal bestekseries. Olympia Jesmond 18/0 is een van deze bestekseries. Het merk Olympia is een bekend merk in binnen- en buitenland, met name in Europa. De bestek serie bestaat uit een volledig dinerbestek van 5 delen, een 4-delig dessertbestek en een koffielepel. U kunt bij HorecaRama alle onderdelen uit de Olympia Jesmond serie los bestellen in setjes van 12 stuks.

Dinerbestek en dessertbestek Olympia Jesmond

Het dinerbestek uit de Olympia Jesmond bestek serie bestaat naast een tafellepel, vork en mes ook uit een soeplepel en een apart steakmes. U kunt uw tafels dan ook volledig dekken voor elk gerecht en de dinerset is ook geschikt om bij het voorgerecht te gebruiken. Het dessertbestek bestaat uit een mes, vork en lepel die u natuurlijk ook voor andere doeleinden kunt gebruiken zoals voor ijscoupes of bij een high tea. Wilt u het bestek Olympia Jesmond eens uitproberen dan kunt u een handig monstersetje kopen bij HorecaRama. Het monstersetje bestaat uit drie delen en is ook verkrijgbaar in de andere bestek series van Olympia.

Olympia Jesmond en ander bestek

U kunt bij HorecaRama alles aanschaffen op het gebied van bestek: bestek series zoals de Olympia Jesmond rvs 18/0, andere Olympia bestek series, bestek series van andere merken of los bestek. Kijk ook eens naar het serveerbestek van HorecaRama, het kunststofbestek en accessoires voor bestek zoals bestekkorven en bestekbakken.