Kings rvs 18/0

Het bestek uit de serie Olympia Kings rvs 18/0 heeft een erg mooi design en daardoor straalt het bestek aandacht en luxe uit. Wilt u uw gasten het gevoel geven dat zij worden verwend en uw heerlijke gerechten eten met behulp van het mooiste bestek? Dan is de keuze voor bestek Olympia Kings de juiste. Bestel eens het monstersetje van dit bestek bij HorecaRama. U kunt dan zien hoe mooi het bestek uit de Olympia Kings rvs 18/0 serie is en ervaren dat het bestek ook bijzonder prettig in de hand ligt.

Kings rvs 18/0

De 10-delige bestek set Olympia Kings

Het bestek uit de serie Olympia Kings is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en bestaat uit 10 delen. Een 5-delig dinerservies bestaande uit een tafelmes en -vork, een tafellepel en een soeplepel. Een speciaal steakmes maakt ook onderdeel uit van het dinerbestek van Olympia Kings. Met deze onderdelen kunt u de tafel dekken met luxe bestek voor zowel voorgerecht als hoofdgerecht. Het dessertbestek bestaat uit een lepel, mes en vork en een aparte puddinglepel. Tenslotte kunt u bij HorecaRama in de serie Olympia Kings rvs 18/0 ook een apart theelepeltje bestellen.

Olympia Kings bestek bestellen en uitproberen

Alle onderdelen van het Olympia Kings rvs 18/0 bestek zijn bij HorecaRama los te bestellen en worden geleverd per 12 stuks. Wilt u eerst het bestek uitproberen dan kunt u een driedelig monstersetje bestellen. Ook van de andere bestek series van het merk Olympia zijn monstersetjes te bestellen zodat u uw favoriete bestek kunt vergelijken en uitproberen.

Ander bestek van HorecaRama

Bent u op zoek naar mooi en luxe bestek of juist naar een budget bestek serie? Bij HorecaRama vindt u alles op het gebied van bestek voor hotels en restaurants. Bestek series van Olympia, waaronder de Kings serie en vele andere moderne of juist klassieke bestek series. Ook van het merk Amefa vindt u een ruime keus bestek of bestek van melamine. Verder kunt u terecht voor serveerbestek, kinderbestek, bestekbakken of manden en alles wat u verder nodig heeft voor de inrichting van uw hotel en restaurant.