Roma rvs 18/10

Het bestek uit de Olympia series is bijzonder mooi en bekend in binnen- en buitenland. De bestek series zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen van modern tot chique of budget bestek. Roestvrijstaal 18/10 staat voor 18% chroom en 10% nikkel en dit garandeert een lange levensduur en blijvende glans van uw bestek. De Olympia Roma rvs 18/10 bestek serie is zo’n duurzame bestekserie met bovendien een prachtig design. Zelf bekijken en uitproberen? Bestel een driedelig monstersetje bij HorecaRama.

Roma rvs 18/10

Olympia Roma rvs 18/10 heeft een prachtig design

Het bestek uit de Olympia Roma serie is bijzonder fraai vormgegeven. Elegante lijnen met een traanvormig heft, meerdere malen gepolijst voor een perfecte afwerking en bijzondere uitstraling. Voor de vervaardiging van dit bestek is de hoogste kwaliteit roestvrijstaal gebruikt. De serie bestaat uit 8 delen die afzonderlijk zijn te bestellen in sets van 12 stuks. Stel eenvoudig uw eigen bestek samen naar behoefte en wens.

De 8 delen van de Olympia Roma bestek serie

Met de 8 delen van de Olympia Roma rvs 18/10 kunt u w tafel dekken voor een volledig diner. De tafellepel, tafelvork en het tafelmes dienen voor gebruik bij voorgerecht en hoofdgerecht. Een aparte soeplepel kan eveneens worden besteld. U dekt verder voor het dessert met een lepel, vork en mes en indien gewenst met een puddinglepel. Door de hoge glans bereikt u met het Olympia Roma bestek een prachtige look op uw tafels.

Olympia Roma bestek en andere series

Olympia Roma rvs 18/10 en andere bestek series 18/10 of 18/0 zijn verkrijgbaar bij HorecaRama. U kunt van alle bestek series van Olympia een monstersetje bestellen en ook alle onderdelen van de verschillende bestek series zijn los verkrijgbaar in sets van 12 stuks. Wilt u bijpassend serveergerei of bent u juist op zoek naar een budget bestek of bestek van melamine dan vindt u ook hiervoor een ruim aanbod bij HorecaRama. Accessoires zoals bestekbakken en alle benodigde servies vindt u ook bij HorecaRama.