Torino rvs 18/10

Het bestek uit de serie Olympia Torino rvs 18/10 is uniek vormgegeven en gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal in een 18/10 uitvoering. Dit betekent 18% chroom en 10% nikkel en deze samenstelling zorgt voor duurzaamheid en een prachtige, blijvende glans. De vormgeving van het Olympia Torino bestek is bijzonder te noemen. Het heft is subtiel gegolfd en licht gebogen waardoor het bestek erg goed in de hand ligt. Bekijk Olympia Torino bestek eens van dichtbij en bestel een monstersetje bij HorecaRama zodat u zelf kunt ervaren hoe goed dit bestek in de hand ligt en hoe bijzonder het bestek is vormgegeven.

Torino rvs 18/10

De 8 delen uit het Olympia Torino bestek

Met de 8 delen van het Olympia Torino bestek kunt u een volledige setting bereiken voor een diner. Het tafelmes, de tafelvork en tafellepel vormen samen met de soeplepel een dinerbestek dat u kunt gebruiken voor het voorgerecht en het hoofdgerecht. De tafellepel kan desgewenst ook worden gebruikt als serveerlepel voor bijgerechten. Het dessertbestek uit de Olympia Torino bestaat ook uit vier delen: een lepel, mes en vork en een extra puddinglepel. Bij HorecaRama kunt u alle onderdelen los bestellen in sets van 12 stuks zodat u uw bestek precies kunt samenstellen zoals u dat nodig heeft.

Torino bestek en andere Olympia series

Bij HorecaRama heeft u de keuze uit tal van bestek series van het merk Olympia. Wilt u een modern bestek of juist een chic bestek? Krijgt u veel gasten bij een buffet dan is een budget bestek serie van Olympia misschien iets voor u. Indien u niet precies weet welk bestek het beste past bij uw inrichting bestel dan monstersets zodat u de verschillende Olympia bestek series kunt vergelijken. Van alle Olympia bestek series waaronder de Torino rvs 18/10 zijn dergelijke sets verkrijgbaar. Ook andere bestek series van bekende merken zoals bijvoorbeeld Amefa bestek vindt u bij HorecaRama.

Serveerbestek, bestekbakken en kunststof bestek

Een mooi bestek zoals het Olympia Torino bestek verdient een even mooie opbergplek. U vindt bij HorecaRama dan ook een ruime keuze uit bestekbakken en bestekmanden. Ook speciaal bestek zoals oestermessen en koksmessen voor de professionele keuken vindt u bij HorecaRama. Kunststof bestek gemaakt van melamine kan een uitkomst zijn bij bijvoorbeeld barbecues, of wegwerp borden en bestek voor evenementen. Kijk eens naar het ruime assortiment horecabenodigdheden en horeca bestek van HorecaRama om uw keuze te maken.