Voedingsgeschikte emmer

Het gebruik van emmers in de horeca is voor veel restaurants onmisbaar. U kunt emmers gebruiken voor de schoonmaak, maar ook voor het opslaan van voedingsgeschikte middelen. Onderstaand vindt u het assortiment van HorecaRama aan voedingsgeschikte emmers in diverse series. Dankzij de verscheidene maten, variërend van 3,1L t/m 32,9L, kunt u zowel kleine als grote voedselhoeveelheden opslaan. De emmers beschikken allen over ergonomische handvatten en zijn 100% waterdicht. De beugels zijn te verkrijgen in een kunststof of metalen materiaal. Tot slot is het mogelijk om diverse deksels optioneel bij te bestellen, zodat u profijt heeft van een volledig stevige sluiting.

Voedingsgeschikte emmer

Wat zijn de voordelen van een voedingsgeschikte emmer?

De verscheidene series van voedingsgeschikte emmers in het assortiment bij HorecaRama zijn voorzien van vele voordelen. Emmers zijn compact en gemakkelijk in gebruik, waardoor dit ten zeerste wordt aangeraden in de horeca. Allereerst hebben de emmers bij het sluiten met de deksel (linkjes) een verstaanbaar geluid, waardoor u met alle zekerheid kunt zeggen dat de emmer is gesloten. Hierdoor wordt de veiligheidswaarneming verbeterd. Daarnaast is de kraag van het deksel beschermend, zodat een ovale vorm wordt vermeden. Tot slot zijn de emmers veelal in een transparante en witte kleur aanwezig, waardoor u een overzichtelijke keuken kunt behouden.

Met welke producten kan ik eveneens voedsel opslaan?

Naast de diversiteit aan voedingsgeschikte emmers geeft HorecaRama u ook andere mogelijkheden. Zo kunt u voor het opslaan van grote hoeveelheden voedsel gebruik maken van ons assortiment aan voedsel opslagtonnen. Deze variëren in diverse maten en zijn afgesloten met een luchtdichte deksel of afsluitdop met rubberdichting. Naast deze voedsel opslagtonnen bestaat ons assortiment ook uit voedingsgeschikte jerrycans, potten en flessen waarmee u voor de voedselopslag in de horeca enorm veel kanten op kunt gaan.