Voedingsgeschikte jerrycan

Vanwege de veelzijdigheid aan producten die worden gebruikt in de horeca keuken, heeft HorecaRama hier ook een breed assortiment voor aangeschaft. De voedingsgeschikte jerrycans kunt u gebruiken voor diverse voedselproducten. Belangrijk hierbij is wel dat de jerrycans niet geschikt zijn voor benzine en/of andere chemische producten. De series hebben allen een grote vulopening en een compacte handgreep. Het overgrote deel is ook UN-gekeurd, waardoor de producten veilig vervoerd kunnen worden tijdens nationaal en internationaal transport. Tot slot heeft u voor het gehele assortiment een ruime keuze aan diverse maten en kunt u de toebehoren doppen optioneel bijvoegen.

Voedingsgeschikte jerrycan

Waardevolle toebehoren voor de voedingsgeschikte jerrycans

Niet geheel onbelangrijk zijn de toebehoren van de diverse voedingsgeschikte jerrycans uit het assortiment van HorecaRama. De toebehoren zijn bedoeld om de producten goed te kunnen sluiten en om die reden is gebruik gemaakt van HDPE materiaal. Dit materiaal is namelijk licht van gewicht, maar toch een sterke plasticsoort. Hierdoor heeft het een lange levensduur en is het breed inzetbaar. De toebehoren voor de voedingsgeschikte jerrycans variëren in hun diameter tussen de 4,2cm en 6,1cm. Het assortiment bestaat uit standaard verzegeldoppen, maar ook met ontluchting, een kraantje, een flexibele uitgieter, kinderveiligheid of een doseerpomp.

Met welke producten kan ik eveneens voedsel opslaan?

Naast de diversiteit aan voedingsgeschikte jerrycans geeft HorecaRama u ook andere mogelijkheden. Zo kunt u voor het opslaan van grote hoeveelheden voedsel gebruik maken van ons assortiment aan voedsel opslagtonnen. Deze variëren in diverse maten en zijn afgesloten met een luchtdichte deksel of afsluitdop met rubberdichting. Naast deze voedsel opslagtonnen bestaat ons assortiment ook uit voedingsgeschikte emmers, potten en flessen waarmee u voor de voedselopslag in de horeca enorm veel kanten op kunt gaan.