Voedsel opslagton

In de keuken van een horecagelegenheid is altijd sprake van vele verschillende voedselproducten en -vloeistoffen. Om deze gemakkelijk en gescheiden van elkaar te gebruiken, heeft HorecaRama diverse voedsel opslagtonnen in het assortiment. Dankzij de diverse maten, variërend van 3,6L t/m 110L, kunt u zowel kleine als grote voedselhoeveelheden opslaan. De voedsel opslagtonnen zijn afgesloten met een luchtdichte deksel of afsluitdop met rubberdichting, waarmee veelvoorkomende problemen tijdens de transportatie worden ontnomen.

Voedsel opslagton
  

Geschikt voor vaste stoffen én vloeistoffen

Vanwege het diverse assortiment van HorecaRama kunnen de opslagtonnen worden gebruikt voor zowel vaste stoffen als vloeistoffen. De opslagtonnen met een schroefdeksel zijn UN-gekeurd voor vaste stoffen van de groepen I, II en III. Om deze reden beschikt deze serie over een grote vulopening en daarnaast twee handgrepen indien de ton een groot volume kan dragen. De andere opslagtonnen zijn praktisch geschikt voor vloeistoffen, omdat er een aftapkraantje aan verbonden kan worden.

Gemakkelijk in gebruik tijdens transportatie

De voedsel opslagtonnen die de beschikking hebben over een schroefdeksel zijn allen stabiel te stapelen. HorecaRama weet dankzij eigen ervaring hoe belangrijk het is om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte tijdens de transportatie. Om deze reden hebben wij gekozen om een serie voedsel opslagtonnen aan het assortiment toe te voegen die stabiel gestapeld kunnen worden. Dankzij de constructie van de bodem en de deksel zijn de diverse maten stapelbaar. Vanaf nu kunt u simpelweg alle goederen in één keer vervoeren en zo optimaal gebruik maken van de ruimte in de transportwagens.

Met welke producten kan ik eveneens voedsel opslaan?

Naast de diversiteit aan voedsel opslagtonnen geeft HorecaRama u ook andere mogelijkheden. Zo kunt u voor het opslaan van kleinere hoeveelheden vloeibaar voedsel gebruik maken van ons assortiment aan voedingsgeschikte jerrycans. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor voedselopslag en absoluut niet voor benzine of andere chemische producten. Naast deze voedingsgeschikte jerrycans bestaat ons assortiment ook uit voedingsgeschikte emmers, potten en flessen waarmee u voor de voedselopslag in de horeca enorm veel kanten op kunt gaan.