Hendi

Gevestigd in verschillende Europese landen, doet Hendi het uitstekend als leverancier van buffetartikelen, apparatuur en keuken- en tafelgerei voor de horeca. Dit doet deze onderneming al sinds 1934. Oorspronkelijk bediende het bedrijf de horeca alleen vanuit Nederland, maar tegenwoordig is de onderneming ook gevestigd in Oostenrijk, Polen en Roemenië. Oprukken in de nieuwe Europese lidstaten is dus vast beleid, de ontwerpen en de ontwikkeling daarvan hebben nog steeds hun oorsprong in het Nederlandse Rhenen. Ook de wereldwijde productie wordt met strakke hand vanuit de Nederlandse vestiging aangestuurd. Het complete assortiment van deze horeca leverancier is volstrekt professioneel. Het telt in totaal meer dan 4.000 artikelen.

Meest veelzijdige producten komen van Hendi
De horeca producten die deel uitmaken van het assortiment zijn velerlei. Handige en betrouwbare apparaten als een professionele ijsvergruizer zet je graag van het merk Hendi in je keuken. Ook de Schock koeler 10x van deze fabrikant mag er absoluut zijn. Omvangrijke uitrusting als vitrines met koeling, barbecues en heaters, friteuses, gaskooktoestellen en inductiekookplaten worden eveneens met veel succes voor de horeca gemaakt. Door de veelzijdigheid van het aanbod is het eenvoudig om naar wens de gehele keuken in te richten met apparatuur en benodigdheden van Hendi. Dit loopt tot aan ovenwanten en barbecueschorten toe. Zo maakt u de keuken tot in de puntjes verzorgd.

Hendi combineren met andere artikelen
HorecaRama voorziet u graag van deskundig advies. Zo vertellen onze medewerkers u precies welke apparatuur het beste combineert. Naast producten van Hendi kunnen zij wijzen op producten van andere producenten. Op onze website ziet u er vele staan en ook in onze showroom in Rotterdam kunt u de mooiste apparatuur voor de horeca zien. Vanzelfsprekend vindt u bij HorecaRama ook de juiste weegapparatuur en bijvoorbeeld de benodigde horecakleding voor uw horeca bedrijf. Laat u deskundig voorlichten. Weet u al precies wat u zoekt, bestel dan de artikelen direct. Onze levertijden zijn kort, in veel gevallen slechts één dag. Maak daarom snel een lijst met de producten die u nodig heeft en zoek ze op in ons assortiment.

Lees meer
Hendi