Heteluchtoven horeca

Met behulp van een oven kunt u tal van gerechten maken: ovenschotels, taarten of knapperig brood. Bij HorecaRama vindt u een breed assortiment heteluchtovens voor de professionele horeca keuken. Grote en kleine heteluchtovens of een heteluchtoven met extra functies zoals de stoomfunctie. Kijk naar het grote assortiment professionele heteluchtovens voor gebruik in de horeca van HorecaRama om uw keuze te bepalen.

Meer over horeca heteluchtovens

Bij HorecaRama kunt u een heteluchtoven aanschaffen speciaal voor GN formaat, de internationale standaardnorm voor de horeca. Kijk bijvoorbeeld naar de heteluchtoven gemaakt van roestvrijstaal met geëmailleerde ovenruimte. Voorzien van binnenverlichting, controlelampje en thermostaat. Geschikt voor 1/1GN en geleverd met 4 roosters en voorzien van dubbele beglazing. Deze heteluchtoven is ook beschikbaar in een uitvoering met roestvrijstalen ovenruimte. Een prima heteluchtoven voor gebruik in de horeca. Daarnaast vindt u bij HorecaRama ook een ruim assortiment aan pizza ovens, magnetrons, combisteamer ovens en rookovens.

Ruime keuze uit horeca heteluchtovens

De wensen van de verschillende horeca onderneming lopen uiteen, en daarom heeft HorecaRama een breed assortiment heteluchtovens. Bijvoorbeeld een heteluchtoven waarmee u uit 99 programma’s kunt kiezen en de tijd, de temperatuur en zelfs de hoeveelheid vocht kunt instellen. Is uw horeca onderneming klein, of maakt u slechts af en toe gebruik van een heteluchtoven dan is de compacte heteluchtoven een goede keus. Compleet geleverd met onder meer een rooster, een bakplaat en voorzien van tijdschakelaar, thermostaat en controlelampje. Kijk voor een ruime keuze horeca heteluchtovens naar het aanbod van HorecaRama.

Accessoires horeca heteluchtovens

Voor het gebruik van uw horeca heteluchtoven heeft u ook tal van accessoires nodig: veiligheidshandschoenen, roosters, ovenschalen en bakplaatmatten. Al deze en nog meer accessoires speciaal voor de heteluchtovens en andere ovens vindt u bij HorecaRama, uw horecaspecialist. Kijk naar het ruime assortiment om uw professionele horeca keuken zo functioneel mogelijk in te richten.

Lees meer