Harley rvs 18/0

Het bestek uit de serie Olympia Harley rvs 18/0 van HorecaRama heeft een strakke vormgeving en past heel goed in een modern interieur. Deze bestek serie is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en heeft een massief handvat en een enigszins platte achterkant. Zoekt u een moderne look en streeft u naar een informele sfeer in uw hotel of restaurant kijk dan eens naar de bestek serie Olympia Harley. U kunt een proefsetje bestellen dat uit drie delen bestaat om het Olympia Harley bestek van dichtbij te bekijken en te voelen hoe dit bestek in de hand ligt.

Harley rvs 18/0

Een zeer compleet bestek: Olympia Harley rvs 18/0

De bestek serie Olympia Harley bestaat uit 10 verschillende delen welke u los in setjes van 12 kunt bestellen. U kunt uw bestek dus helemaal samenstellen naar uw wensen en behoeften. De serie bestaat uit een 5-delig dinerbestek, een 4-delig dessertbestek en een aparte koffielepel. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor allerlei andere bestekseries, de keuze is bijzonder uitgebreid. U vindt naast bestek series van het merk Olympia zoals de Harley rvs 18/0, onder meer ook bestekseries van het bekende merk Amefa.

Dinerbestek en dessertbestek Olympia Harley

Het dinerbestek uit de bestek serie Olympia Harley bestaat uit een tafelmes, tafelvork, tafellepel en een soeplepel. Ook een speciaal steakmes behoort tot de Olympia Harley serie. Ook het dessertbestek is zeer compleet: een dessertvork, dessertlepel en dessertmes en tot de bestek serie behoort ook een aparte puddinglepel. De serie Olympia Harley rvs 18/0 biedt verder nog de keuze voor een koffielepel.

Olympia bestek series en ander bestek

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw horeca benodigdheden waaronder een groot aantal verschillende bestek series. Bestek series van bekende merken zoals Olympia en Amefa maar ook los bestek en bestek van melamine. Verder vindt u in het assortiment van HorecaRama serverbestek, bestekbakken en speciaal bestek zoals kreeftentangen. Wilt u een modern bestek kijk dan eens naar de bestek serie Olympia Harley rvs 18/0 van HorecaRama.