Mayfair rvs 18/0

De Olympia Mayfair rvs 18/0 bestek serie van HorecaRama is een geschikt bestek voor restaurants die een subtiel chique tintje willen geven aan de tafelsetting. Dit bestek is voorzien van een elegante contour en straalt luxe uit, maar niet overdreven. Dit bestek past dan ook in veel verschillende soorten inrichtingen en stijlen. Het bestek Olympia Mayfair is gemaakt van roestvrijstaal 18/0, een degelijk bestek waarvan u lang plezier zult hebben.

Mayfair rvs 18/0

De 8-delige Olympia Mayfair bestek serie

Deze bestek serie bestaat uit een 4-delig dinerbestek en een 4-delig dessertbestek. U kunt alle onderdelen van het Olympia Mayfair rvs 18/0 los bestellen in setjes van 12. Stel op deze manier het bestek nodig zoals u dat wenst. Juist meer tafellepels nodig zodat u deze kunt gebruiken als serveerlepel voor bijgerechten? Of wilt u extra veel dessertlepels zodat u deze ook kunt inzetten voor andere doeleinden? Bij HorecaRama is dat geen probleem, u bestelt eenvoudig precies wat u nodig heeft.

Olympia Mayfair en andere bestek series

Een weloverwogen keuze maken tussen de verschillende bestek series is soms niet eenvoudig. U kunt daarom van alle Olympia bestek series een driedelig monstersetje kopen zodat u de verschillende bestek series kunt vergelijken. U kunt bijvoorbeeld twee of drie monstersetjes van moderne bestek series bestellen zodat u kunt voelen hoe het bestek in de hand ligt en uiteindelijk uw keuze bepalen. Hetzelfde kan natuurlijk voor hotels en restaurants die juist een luxe en chique uitstraling zoeken. Ook van de Olympia Mayfair rvs 18/0 is een dergelijke set verkrijgbaar.

Voor al uw bestek gaat u naar HorecaRama

Serveergerei, messen en snijders voor de professionele keuken, een mooie horeca bestek serie voor tafel dekken. Alles op het gebied van inrichting van hotel en restaurant, maar ook voor catering, vindt u bij HorecaRama. Eenvoudig budget bestek, bestek van kunststof, wegwerp bestek maar ook prachtige bestek series van bekende merken zoals Amefa en Olympia zoals bijvoorbeeld de Mayfair rvs 18/0 serie. Ook voor alle accessoires zoals bestekbakken gaat u naar HorecaRama.