Henley rvs 18/0

Het bestek uit de Olympia Henley rvs 18/0 serie van HorecaRama is bepaald modern te noemen. Dit komt door de vormgeving van het bestek: slank en een fraai rond afgewerkt uiteinde. Het bestek uit de Olympia Henley serie ligt door het ronde heft goed in de hand. Het bestek uit de Olympia Henley serie is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en heeft daardoor een lange levensduur en een mooie glans.

Henley rvs 18/0

De 8-delige bestek set Olympia Henley

De bestek serie Olympia is een compleet bestek bestaande uit een volledig dinerbestek en een volledig dessertbestek. Het dinerbestek, dat zowel voor het voorgerecht als het hoofdgerecht kan worden gebruikt bestaat uit een tafellepel, tafelvork en tafelmes en wordt aangevuld met een soeplepel. Het dessertbestek bestaat uit een tafelmes, tafelvork en -lepel en heeft als extra een aparte puddinglepel. De Olympia Henley bestek serie van HorecaRama is gemaakt van roestvrijstaal 18/0 en is door haar moderne en ronde vormgeving bij uitstek geschikt voor hotels en restaurants met een moderne inrichting.

Olympia Henley en andere Olympia bestek series

Het internationaal bekende merk Olympia maakt veel verschillende bestekseries voor hotels en restaurants. De modern vormgegeven Olympia Henley bestek serie bijvoorbeeld maar ook andere moderne besteksets en meer klassieke bestek series. U kunt van elke bestekserie bij HorecaRama een monstersetje bestellen dat uit drie delen bestaat. U kunt op deze manier de bestek sets van Olympia die u aanspreken met elkaar vergelijken en voelen hoe het bestek in de hand ligt. Ook van de Olympia Henley bestek serie is een monstersetje beschikbaar.

Olympia Henley bestek en ander bestek

In de horeca zijn veel verschillende soorten bestek nodig. Een bestek serie om uw tafels mee te dekken zoals bijvoorbeeld de Olympia Henley rvs 18/0 bestek serie maar ook bestek voor gebruik in de keuken. U vindt bij HorecaRama alles op het gebied van bestek en accessoires voor bestek: bestekkorven, serveerbestek, speciaal bestek en tal van bestek series voor uw tafels waaronder Olympia Henley, Olympia Kelso en andere series van Olympia.